ANTRENAMENTUL DE ILUMINARE IN CAMERA INTUNECATA

Dupa 40 de ani de pregatiri, Maestrul Mantak Chia poate acum impartasi intelepciunea straveche a tehnologiei Camerei intunecate, prin practicile de Tao Nemuritor ale lui Kan si Li (Micul Kan si Li, Marele Kan si Li si Supremul Kan si Li), realizate in conditii de intuneric total. Toate traditiile spirituale din toate timpurile au aplicat tehnicile Camerei intunecate, referindu-se la ea sub denumirea de Camera Alchimiei interne perfecte.
Mediul creat de camera intunecata modifica procesele chimice ale corpului, care influenteaza glandele pineala, pituitara, talamus si hipotalamus.

In Europa camera intunecata a fost deseori creata sub pamant sub forma unei retele de tunele, dar si sub alte forme; alte tipuri de camere intunecate sunt piramidele din Egipt, catacombele de la Roma sau pesterile folosite de esenieni, langa Marea Moarta, in Israel. Traditia taoista a folosit tehnologia Camerei intunecate a pesterii de-a lungul secolelor pentru toate practicile de Alchimie interna de nivel superior. Tao spune: "Cand intri in intuneric si acesta devine complet, curand el se transforma in lumina."

In fiecare zi corpul are nevoie de triptofan, un aminoacid esential. Acesta este transformat in serotonina si melatonina (in jur de 2-5 mg/zi). Cand va aflati in camera intunecata cantitatea de melatonina creste gradat. Atunci cand ajunge sa fie intr-o cantitate suficient de mare (15-20 mg), corpul produce pinolina (un superconductor). De asemenea, el ajunge la faza in care nu mai are nevoie de melatonina.
In acest moment triptofanul poate adopta o functie secundara, aceea de a produce 5MEO si DMT (dimetilirikamina). Cand intrati in "starea DMT" incepeti sa deveniti constient de functionarea diferitor centri psihici sau chakre. Procesele din corp ale "Iubirii vindecatoare" sunt atunci combinate cu cele ale Camerei intunecate. Starile de compasiune autentica si excitatie sexuala dau nastere unor noi proprietati chimice si unei noi vibratii in corp. Aceasta vibratie "speciala" apare la o frecventa de 8 Hz. "Ceea ce este in macrocosmos este si in microcosmos"; prin urmare, daca facem dragoste, toate celulele, inclusiv ADN-ul, fac dragoste. Catenele de ADN se inlantuie, ca doi serpi ce se incolacesc intr-o imbratisare erotica. Aveti nevoie de vibratia orgasmica pentru a trezi acest proces de incrucisare ce conduce la "doi ce dau nastere la trei" - conceptia unor celule noi. Cele doua stari vitale sunt compasiunea si excitatia ce conduc la orgasm. Ambele sunt in mod inextricabil legate de iubire. Cand aceasta "vibratie a iubirii" ajunge in glanda pineala este produs un nou hormon care, la randul sau, creeaza intreaga conductivitate a corpului. Doar cand simtiti valurile de vibratii orgasmice si iubire neconditionata pentru propria persoana si pentru ceilalti se poate activa procesul, iar esenta camerei intunecate poate fi amplificata.
Cand este declansata producerea de pinolina, sunt activate capacitatile de clarvedere, clarperceptie si clarauditie. S-ar putea sa vedeti lumina, sa auziti muzica, sa aveti viziuni si sa obtineti o capacitate de introspectie. Particulele cosmice, care au aceeasi structura celulara ca si oamenii (si din care Tao considera ca provenim) sunt atrase ca de un magnet catre dvs. Deveniti capabil sa decodificati aceasta informatie universala provenita din spatiu, care poate fi la fel de veche ca si vidul insusi. Cand intrati in aceasta stare sau forta primordiala deveniti una cu adevaratul sine si cu adevarata divinitate interioara. Conduceti cu adevarat energia universala. E posibil sa vedeti in trecut si in viitor, sa intelegeti adevaratul sens al existentei si sa incepeti sa intelegeti ordinea lucrurilor. Va intoarceti in "pantecele" sau coconul structurii noastre materiale si in Camera intunecata originara a naturii.

PREZENTAREA ANTRENAMENTELOR IN CAMERA INTUNECATA

Folosind un Sistem cu partener primele cateva zile sunt folosite pentru a compensa orice deficienta legata de somn si de relaxarea corpului de preocuparile sale cotidiene. Somnul timp de 12-14 ore pe zi produce cantitati sanatoase de melatonina. Se practica 2 ore de Chi Kung Simplu, fiind disponibile masaje tip Chi Nei Tsang si thailandez. La micul dejun se servesc sucuri proaspete si supa, iar dupa-amiaza o masa bazata pe produse obtinute fara ingrasaminte chimice. Toata hrana este usor de digerat, iar toate serviciile sunt furnizate de personalul de la Tao Garden dotat cu ochelari pentru vedere nocturna. Se incep practicile de Kan si Li si treptat se mareste cantitatea de energie orgasmica si a compasiunii. Cand atingeti un anumit punct practicantul incepe sa auda cum ADN-ul si celulele "fac dragoste" sau se contopesc. In serile zilelor de 7, 14 si 21 se poate parasi Camera intunecata printr-un tunel reflectorizant. Se iese treptat afara, purtand ochelari de soare. Este important ca acestia sa fie purtati toata ziua urmatoare pana ce practicantul se reobisnuieste treptat cu lumina. Cladirile apartamentelor sunt transformate intr-un mediu de tipul camerei intunecate, dotat cu aer conditionat, cu o camera centrala pentru intalniri si meditatii. Toate ferestrele si usile ce dau spre exterior sunt izolate de sunete si lumina prin panouri speciale.

PROGRAMUL ILUMINARII IN CAMERA INTUNECATA

ZILELE 1-3
Izolarea completa de lumina exterioara determina pineala sa inunde creierul cu melatonina neurotransmitatoare.
Trei zile de intuneric interior si terapie a somnului, pe parcursul carora se acorda sansa de a recupera somnul pierdut in ultimii ani.
Aceasta etapa nu trebuie accentuata, ci trebuie sa fie in raport cu importanta acesteia in cadrul procesului per ansamblu.
Isus Hristos a petrecut 3 zile in pesterile de langa marea Moarta folosind acest proces de metamorfoza care conduce la moartea gradata a Ego-ului.

ZILELE 3-5
Glanda pineala incepe sa produca "pinolina", iar drept urmare incepe sa apara o mai mare fluiditate in gandire si un proces de vindecare a corpului. Aceasta perioada permite tranzitia, timp in care se realizeaza numeroase meditatii care includ proiectia corpului energetic si calatorii astrale in timpul exersarii Chi Kung-ului (Camasii de fier).

ZILELE 6-8
In aceasta etapa pineala incepe sa produca neurohormonul 5-MeO-DMT. Aceasta triptamina psihoactiva este foarte luminiscenta; de asemenea, este extrem de fosforescenta datorita cantitatii de fosfena care este transmisa cortexului vizual.
Neurotransmitatorul "akashon" este activ in mod normal atunci cand suntem in pantecele mamei si in primele luni ale vietii. Acum el este reactivat in camera intunecata.
5-MeO-DMT se transforma in cortex cerebral, acesta marindu-se cu 40% si trezeste sistemul nervos facandu-l sa devina constient de el insusi; rezulta o stare de "a fi". De aici survine posibilitatea metaprogramarii bio-computerului sistemului nervos, stimuland procesul de vindecare si de rezolvare a mesajelor conflictuale care apar in sistemul nervos.
5-MeO-DMT este neurotransmitatorul empatogenic care extinde corpul emotional de la "zero la infinit". Da nastere telepatiei in corpurile emotional si intuitiv. Determina trezirea "Florii vietii", coloana vertebrala, care incepe sa straluceasca intr-o stare de fiinta si pace.
In aceasta perioada se practica multe exercitii: compactarea Chi-ului, constiinta si constienta in sistemul nervos, lucrul cu Eu-l tacut si ancorarea corpului nemuritor.
5-MeO-DMT elimina intunericul din camera intunecata. Se activeaza o lumina puternica. Aceasta mare Lumina alba, manifestarea corpului astral, permite sinelui sa se proiecteze in exterior.
De obicei, in acest punct are loc inhibarea intr-o anumita masura a N-Meil-D-Aspartar-ului (NMDA-I). Aceasta este o forma usoara de incetinire a semnalelor imprimate de glutamat celulelor. In acest mod se usureaza sarcina sistemului nervos in a opri agitatia electronilor in celule, permitand intrarea in stari profunde de transa meditativa.
5-MeO-DMT pregateste sistemul nervos, prin starea sa empatica de existenta si constienta de sine, in vederea producerii de DMT sau dimetiltriptamina de catre glanda pineala in dozaje miligramice psihoactive.

ZILELE 9-12
In acest moment exista suficienta "inhibare cu monoamina oxidoza" declansata de pinolina, pentru a permite "ciclului de transformare a serotoninei in melatonina" al glandei pineale sa fie interceptat de activitatea suprarenala si a efedrinei si sa fie transformat intr-o "cale serotonica DMT".
Cand nivelele de DMT depasesc 25 mg, persoana respectiva poate obtine capacitati extravizuale foarte bune. DMT-ul este neurotransmitatorul vizual al celui de-al treilea ochi. El permite corpului energetic si spiritului sa calatoreasca in hiperspatiu, dincolo de limita spatio-temporala. Este intens energizant. In aceasta etapa a antrenamentului in Camera intunecata, cantitatea necesara de somn tinde sa scada foarte mult. Desi ziua poate dura 24 de ore, 3 ore de somn pot parea cat 12.
In aceasta perioada se incep alte practici: jocuri psihice si interactive, practica taoista a viselor (nivelele avansate) si expansiunea imaginatiei.