10) Chi Kung-ul purificarii cosmice

 

In fiecare zi corpul este afectat de poluarea mediului ambiant, hrana sau obiceiurile de a manca necorespunzatoare, abuzul de medicamente si stres. Corpul este casa in care traim. Felul si calitatea hranei pe care o introducem in corp are o importanta vitala pentru fiecare faza a existentei. Hrana corespunzatoare nu numai ca regenereaza si reface celulele si tesuturile care formeaza corpul fizic, dar este, de asemenea, implicata in procesele prin care deseurile corpului si hrana nedigerata sunt eliminate din corp pentru a preveni descompunerea sub forma fermentatiei si putrefactiei. Atunci cand elementele minerale care compun hrana pe care o mancam sunt saturate in ulei sau grasimi, organele digestive nu le pot prelucra eficient, astfel ca ele trec din intestinul subtire in cel gros ca fiind deseuri. Cand hrana "demagnetizata" trece prin corp fara nici un beneficiu sau aproape deloc, lasa in urma un strat de mucozitate pe peretii interiori ai colonului precum o tencuiala pe pereti. In timp, aceasta tencuiala se mareste treptat in grosime pana ce nu mai ramane decat un orificiu mic in centru prin care materia fecala trece incet continand multa hrana nedigerata din care corpul nu obtine nici un beneficiu. Rezultatul pe termen lung este o inanitie de care nu suntem constienti, care duce la imbatranire si senilitate.
Acest program de detoxifiere este proiectat pentru a curata toate organele care elimina deseurile din corp intr-un mod sistematic, ajutand corpul sa se curete el singur de aceste substante toxice si sa-si recupereze sanatatea vibranta.
Se urmeaza acest program de detoxifiere pas cu pas pana ce, in cele din urma, toate componentele importante ale sistemului limfatic sunt curatate, iar corpul a eliminat toxinele la nivel celular.