4) Trezirea luminii cosmice vindecatoare
(Orbita microcosmica)

 

Deschiderea Orbitei microcosmice din interiorul dvs. reprezinta una din pietrele unghiulare ale practicii Tao vindecator. O Orbita microcosmica deschisa va da posibilitatea sa circulati Chi-ul (forta vitala) in interiorul corpului dvs. si sa va extindeti in exterior pentru a va conecta cu fortele naturii, cu cele sase directii ale energiei universale si cu energia Pamantului.

Trezirea luminii vindecatoare a lui Tao va învata cum sa va autovindecati prin aducerea Chi-ului în anumite puncte cheie din corp, prin relaxare si surâs cu ajutorul Surâsului cosmic interior, cum sa redirectionati energia sexuala în inima plina de iubire si sa accelerati viteza de dezvoltare spiritulaa, cum sa energizati rapid orice tip de meditatie cu ajutorul exercitiilor de încalzire si cum sa creati o cale de acces catre fortele primordiale ale Pamântului, Cerului si Eu-lui superior pentru a obtine nemurirea.

Prin tehnicile unice de relaxare si de concentrare, aceasta practica trezeste, circula, directioneaza si conserva forta generatoare de viata, numita Chi, prin cele doua meridiane principale de acupunctura ale corpului. Meridianul Functional coboara prin fata pieptului, iar cel Guvernor urca prin mijlocul spatelui. Veti invata, de asemenea, sa activati cele trei focuri interne si sa deschideti cele trei Tan Tien-uri.