5) Meditatia de conectare cu intreaga lume

 

Prin practica de Conectare cu intreaga lume invatati sa goliti creierul pentru a se putea trezi constienta si constiinta. Va conectati centrii proprii ai constientei si ai constiintei, va conectati steaua dvs. personala cu stelele altor oameni din intreaga lume si va uniti intr-un efort de a stabili o legatura cu Forta Universala/Cosmica/Dumnezeu. Aceasta va crea o sursa fara de sfarsit de Chi care poate fi folosit pentru vindecare si dezvoltarea spirituala a dvs. si a altor oameni.
Universul are energie din belsug pentru a ne imbunatati calitatea vietii. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa fim conectati la sursa. Aceasta conectare ne ajuta sa intelegem principiul de fuzionare al celor trei minti. Prima minte este in creier. A doua este numita mintea constiintei si se afla in inima. Cea de-a treia este mintea constientei din abdomenul inferior. Cele trei minti se combina pentru a fuziona in abdomen, creand o singura minte, numita Yi in invataturile taoiste. Aceasta meditatie vindecatoare de Conectare cu intreaga lume dureaza intre 15 si 30 de minute. Cand oamenii din intreaga lume se conecteaza impreuna in acelasi timp prin aceasta meditatie, meditatia devine cu mult mai puternica. Aceasta meditatie poate fi practicata cu usurinta chiar si de catre cei care nu au exersat niciodata vreuna din practicile Universal Tao.
Ora de conectare: Thailanda 1200 ziua; New York 1200 noaptea; Europa 600 dimineata, Romania 700 dimineata.
Pentru a realiza aceasta meditatie, ne inconjuram de Cercul protector, Cercul sacru al focului si de Cupola aurie, fiind astfel protejati prin iubirea divina.
Cercul sacru al focului are puterea de a ne proteja de tot ceea ce este rau, fie ca este vorba de boala, ghinion sau gandire negativa a celor din jurul nostru. El ne permite sa ne conectam cu puterea universului. Ne ajuta sa eliminam indoielile privind respectul fata de noi insine pentru a putea cere tot ceea ce viata are sa ne ofere mai bun. In plus, Cercul protector ne conecteaza cu esentele elementare ale Fortelor din Univers care ne intaresc si ne protejeaza.