Adrian Cranta

Speaker si trainer cunoscut pentru gasirea celor mai potrivite metode de cultivare a vietii sanatoase.

Licentiat in pedagogie, sociologie, psihologie, master in Psihologie cognitiva, in prezent studiaza medicina in cadrul Facultatii de Medicina UTM din Bucuresti.

In ultimii 24 de ani a sustinut conferinte si cursuri pe teme legate de sanatate si dezvoltare personala, a participat la emisiuni Radio-TV in domeniul ezoterismului, motivationalului, sanatatii psihosomatice si spirituale.

Pasionat al conceptului ”a fi pregatit pentru viata”. In acest sens a studiat si practicat inca din copilarie o multitudine de discipline ezoterice, sportive si arte martiale.

Profesori care i-au marcat si i-au modelat viata:
- Ing. Valeriu Popa (un mare vindecator si cunoscator al medicinii energetice si naturiste),
- Maestrul de arte martiale Gheorghe Nistor  
- Sensei Fujita (Aikido 8 dan, elev direct al Maestrului Morihei Uyeshiba),
- Prof. Wen Qi (professor de Qigong si Taiji la institutul National de Qigong din Beijing),
- Prof. Chen Yu Yin (Qigong si Tai Chi),
- Maestrul Mantak Chia ( Fondator Universal Healing Tao System),
Precum si o serie de maestri de nivel inalt din China cu care invata in prezent printre care:
- Maestrul Wang Liping (actualul transmițător al învățăturilor grupării taoiste Longmenpai -Poarta Dragonului- din cadrul școlii taoiste a Realității Complete.)
- Maestrul Jiang Feng (Maestru al scolii Yi Jin Jing Shaolin)
- Maestrul Qi (Maestru senior in scolile: Longmenpai, Shaolin, Huashan, Wudang, Confucianist Esoteric System) si multi altii care doresc sa isi pastreze anonimatul.

A introdus pentru prima oara in 1990 taoismul ca practica ezoterica in Romania, publicand o serie de carti ezoterice despre Qigong, Tai Chi si Alchimie interna taoista. Mai bine de 24 de ani a studiat ca elev direct al maestrului Mantak Chia intregul sistem Universal Tao.
A calatorit mult atat in Europa, cat si in Asia, in Rusia, China, Thailanda si sud-estul muntilor Himalaia. In ultimii 6 ani s-a antrenat in pesterile din muntii Chinei, padurile din Rusia si zonele toride ale Thailandei cu maestri de nivel inalt. A fost initiat in disciplinele Omului, Pamantului si Cerului (arte esoterice chinezesti pentru cultivarea sanatatii)
Considerat unul dintre cei mai avizati specialisti in optimizare umana, autosugestie, biofeedback, relaxare, medicina traditionala chineza, practici Nei Kung, nutritie enzimatica, medicina quantica, biorezonanta si terapii electromagnetooptice, instruieste intr-un mod accesibil tuturor, indiferent daca au studiat anterior aceste domenii sau nu.

Dorinta de a-i ajuta pe cei interesati sa-si intregeasca intelegerea disciplinelor esoterice (Nei Kung, Jing Kung, Chi Kung si Tai Chi) l-a calauzit in a gasi cai noi de exprimare pe cat de simple, pe atat de sigure si eficiente.
Scopul sau este de a-i ajuta pe oameni sa constientizeze prioritatile si necesitatile din viata lor pentru a-si implini dorintele si idealurile, de a fi fericiti si impliniti in cele patru dimensiuni existentiale - social, financiar, familial si spiritual.

 

INFORMATII SUPLIMENTARE LA:

Tel/Fax: 021 324 42 14
Telefon: 0762 217 912
Email: adrian_cranta@yahoo.com