Asociatia Romana de Tai Chi si Chi Kung
anunta:

Incep cursurile in noul an
15 septembrie 2012 - 31 iulie 2013 !

Grupa

Ora

Zilele

Disciplina

Antrenament 1

A

05:40 - 06:40

Luni - Duminica

Practici pentru sanatate si longevitate

Antrenament 2

B

07:00 - 08:30

Sāmbătă - Duminica

Longmen

D

07:00 - 8:30

Marţi - Joi

Yi Jin Jing

Antrenament 3

E

08:40 - 10:10

Sāmbătă - Duminica

Yi Jin Jing

F

07:00 - 8:30

Luni, Miercuri, Vineri

Yi Jin Jing

Mai multe detalii despre antrenamentele Yi Jin Jing gasiti aici.

Practicile pentru sanatate si longevitate includ:

1.       Formele de inradacinare si hranire a structurii osoase

2.    Tehnici :

a.    De circulare a energiei creative Jing

b.    De respiratie a porilor

c.    De lucru cu Ling-ul

d.    De antrenare a aurei si corpului eteric, corpului astral si mental

3.    Orbita microcosmica

4.    Forma apei si focului pentru cultivarea sanatatii si longevitatii

Antrenamentele Longmen au loc in conditii asemanatoare celor din camera intunecata din Tao Garden (intuneric complet si temperatura scazuta).

Toate traditiile spirituale din toate timpurile au aplicat tehnicile Camerei intunecate, referindu-se la ea sub denumirea de Camera Alchimiei interne perfecte.
Mediul creat de camera intunecata modifica procesele chimice ale corpului, care influenteaza glandele pineala, pituitara, talamus si hipotalamus.

In Europa camera intunecata a fost deseori creata sub pamant sub forma unei retele de tunele, dar si sub alte forme; alte tipuri de camere intunecate sunt piramidele din Egipt, catacombele de la Roma sau pesterile folosite de esenieni, langa Marea Moarta, in Israel. Traditia taoista a folosit tehnologia Camerei intunecate a pesterii de-a lungul secolelor pentru toate practicile de Alchimie interna de nivel superior. Tao spune: "Cand intri in intuneric si acesta devine complet, curand el se transforma in lumina."

In fiecare zi corpul are nevoie de triptofan, un aminoacid esential. Acesta este transformat in serotonina si melatonina (in jur de 2-5 mg/zi). Cand va aflati in camera intunecata cantitatea de melatonina creste gradat. Atunci cand ajunge sa fie intr-o cantitate suficient de mare (15-20 mg), corpul produce pinolina (un superconductor). De asemenea, el ajunge la faza in care nu mai are nevoie de melatonina.


In acest moment triptofanul poate adopta o functie secundara, aceea de a produce 5MEO si DMT (dimetilirikamina). Cand intrati in "starea DMT" incepeti sa deveniti constient de functionarea diferitor centri psihici sau chakre. Procesele din corp ale "Iubirii vindecatoare" sunt atunci combinate cu cele ale Camerei intunecate. Starile de compasiune autentica si excitatie sexuala dau nastere unor noi proprietati chimice si unei noi vibratii in corp. Aceasta vibratie "speciala" apare la o frecventa de 8 Hz. "Ceea ce este in macrocosmos este si in microcosmos"; prin urmare, daca facem dragoste, toate celulele, inclusiv ADN-ul, fac dragoste. Catenele de ADN se inlantuie, ca doi serpi ce se incolacesc intr-o imbratisare erotica. Aveti nevoie de vibratia orgasmica pentru a trezi acest proces de incrucisare ce conduce la "doi ce dau nastere la trei" - conceptia unor celule noi. Cele doua stari vitale sunt compasiunea si excitatia ce conduc la orgasm. Ambele sunt in mod inextricabil legate de iubire. Cand aceasta "vibratie a iubirii" ajunge in glanda pineala este produs un nou hormon care, la randul sau, creeaza intreaga conductivitate a corpului. Doar cand simtiti valurile de vibratii orgasmice si iubire neconditionata pentru propria persoana si pentru ceilalti se poate activa procesul, iar esenta camerei intunecate poate fi amplificata.

Cand este declansata producerea de pinolina, sunt activate capacitatile de clarvedere, clarperceptie si clarauditie. S-ar putea sa vedeti lumina, sa auziti muzica, sa aveti viziuni si sa obtineti o capacitate de introspectie. Particulele cosmice, care au aceeasi structura celulara ca si oamenii (si din care Tao considera ca provenim) sunt atrase ca de un magnet catre dvs. Deveniti capabil sa decodificati aceasta informatie universala provenita din spatiu, care poate fi la fel de veche ca si vidul insusi. Cand intrati in aceasta stare sau forta primordiala deveniti una cu adevaratul sine si cu adevarata divinitate interioara. Conduceti cu adevarat energia universala. E posibil sa vedeti in trecut si in viitor, sa intelegeti adevaratul sens al existentei si sa incepeti sa intelegeti ordinea lucrurilor. Va intoarceti in "pantecele" sau coconul structurii noastre materiale si in Camera intunecata originara a naturii.

 

Locatia: FIT FOR LIFE

Bd Nicolae Balcescu, nr 25, Bl Wilson, Sc A, Et 6, Ap 12. Interfon 12, sector 1, Bucuresti
Galeriile Orizont, zona Universitate


Pentru inscrieri si informatii suplimentare contactati-ne la:

Tel: 0723 671 045, 0762 217 910, 0762 217 912, 0762 217 913
Email: adrian_cranta@yahoo.com, office@fitforlife.ro
Web site:
www.fitforlife.ro, www.tao.ro